Samenwerking

Tijdens een mediationtraject gebeurt het regelmatig dat er bij partijen of een van de partijen de behoefte bestaat aan extra ondersteuning vanuit een andere discipline. Bijvoorbeeld een psycholoog, een jurist, een financieel specialist of een notaris. Nederland staat bekend vanwege de enorme veelvoud aan verschillende instanties die waar dan ook hulp kunnen bieden. Echter om in dit “woud” van instanties een weg te vinden is niet eenvoudig. Het ontbreekt aan samenwerking tussen deze instanties en de wachtlijsten zijn enorm. Niet bevorderlijk.
Om deze reden vinden Lataster & Vojacek het van belang, indien partijen dit wensen, een beroep te kunnen doen op extra ondersteuning van professionals.

Cander
Cander is een samenwerkingsverband van gekwalificeerde mediators in Nederland. Een platform waar Lataster & Vojacek Mediation onderdeel van uitmaakt. Een professioneel samenwerkingsverband in de breedste zin van het woord.

Consilio Tax & Law
Consilio Tax & Law adviseert ondernemers en particulieren op euregionaal fiscaal en juridisch gebied. Consilio Tax & Law, gelegen in het historisch centrum van Maastricht op een steenworp afstand van het Vrijthof en de St. Servaasbasiliek, is de fiscale en juridische specialist voor buitenlandse ondernemers in Nederland, Nederlandse ondernemers in het buitenland, expats, grensarbeiders en particulieren met vermogen in het buitenland.

Maan Coaching en Advies

ADR Instituut

Notariskantoor Piek

Mediators federatie Nederland

Academie voor Mediationopleidingen